I’m too sexy for my car

Menig man van net over de vijftig heeft opeens weer interesse in al het vrouwelijk schoon wat deze leeftijd nog niet heeft bereikt. De man gaat zich weer gedragen als een late puber, maar heeft maar al te vaak niet door dat dit gedrag over het algemeen enorm op de lachspieren werkt van de doelgroep waar hij maar al te graag indruk op wil maken. Vaak blijkt dit gedrag een doorn in het oog van veel echtgenotes van de arme stumpers. Ze hebben dan ook collectief een passende oplossing voor dit probleem gevonden. Massaal laten de vrouwen hun peno-mannen een cabrio aanschaffen. Een Cabrio is zo’n auto met een weeffoutje. In de fabriek zijn ze het dak vergeten te monteren. Als oplossing hebben de fabrikanten hun uiterste best gedaan het geheel met een verstellapje te corrigeren. Normaal gesproken zouden deze auto’s hopeloos onverkoopbaar zijn, ware het niet dat de geruchten gaan dat de echtgenotes samen met de fabrikanten afspraken hebben gemaakt om deze auto’s op de markt te brengen als het ultieme verlengstuk van de ego van de peno-man.

Sindsdien rijden er op de autowegen auto’s zonder dak rond met achter het stuur mannen van middelbare leeftijd. De snelheid is vaak laag omdat de wind geen vrij spel mag krijgen met haarstukjes of van links naar rechts, of andersom, gekamd haar dat keurig op de kale schedel is geplakt met een of andere vette substantie. Bovendien lopen de heren met hoge snelheden het risico dat de huidplooien in het gezicht, zich vrijelijk gaan hergroeperen zodat de wangen ergens achter hun oren opduiken.

Dat er tegenwoordig ook vrouwen en jonge mannen in cabrio’s rijden moet onderdeel van het complot zijn. Blijkbaar zijn er mensen die zich hebben opgeofferd om de afspraken in stand te houden. Dappere mensen die zich het lot van menig slachtoffer van de peno-man hebben aangetrokken en vrijwillig rondsturen in deze mislukte auto’s . Deze mensen verdienen een heldenstatus.